bootstrap html templates
Mobirise

UKLANJANJE MASNIH NASLAGA

Uklanjanje masnih naslaga ultrazvučnom kavitaciom

kavitacija masne naslage

Uklanjanje masnih naslaga radi se metodom ultrazvučne kavitacije masnih ćelija u kombinaciji sa preso terapijom i, po potrebi, u kombinaciji sa drugim tretmanima oblikovanja tela.

Ovom metodom uspešno se tretiraju regije kao što su stomak, zadnjica, bedra, bokovi, unutrašnje strane kolena, nadlaktice i slično. Po tretmanu se uvek radi jedna od datih regija. Kod većih regija, obično se tretira manji deo površine da bi se postigli što bolji rezultati - što se duže tretira što manja površina rezultati će biti bolji. Takođe, neophodno je ponovljanje tretmana za postizanje zadovoljavajućih rezultata.

Pored površine tretiranog dela tela, krajnji rezultati zavise i od samog organizma, posebno hormonalnog statusa, tretirane regije, dužine i broja tretmana, postojanja i tipa celulita, kao i od redovnosti dolaska na tretmane.

Pokazatelj uspešnosti postupka je merenje obima na tretiranoj regiji pre i posle tretmana, kao i pri ponovnom dolasku na terapiju. S obzirom da se ne tretiraju sve masne ćelije na zadatom obimu, kao i da nije moguće uništiti sve masne ćelije na zadatoj regiji, veoma je bitno voditi računa o ishrani, jer preostale masne ćelije i dalje mogu da akumuliraju masnoće što bi dovelo do stagnacije ili čak i povećanja obima. Javljanje ovakvog negativnog efekta je isključivo posledica nepridržavanja saveta terapeuta. Veoma je poželjno raditi i aerobne vežbe tokom terapije i povećati unos tečnosti kako bi se lakše razgradile i izbacile sve otpuštene masnoće.

Rezultati su individualni, ali kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana, dok daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih ćelija na tretiranom delu tela, a time i obim.

Po tretmanu je moguće izgubiti do 4 cm u zavisnosti od toga koji deo tela se tretira. Nije redak slučaj da neposredno nakon jednog tretmana izostane rezultat smanjenja obima. Međutim, moguće je i smanjenje obima između dva tretmana kavitacije kada organizam izbaci lokalizovano uništen deo sala. Ovaj postefekat je posebno vidljiv kada se pacijent pridržava saveta datih pri tretmanu – pravilna ishrana, veći unos tečnosti i vežbanje između tretmana.

Važno je napomenuti da se kavitacijom trajno uništava deo lokalizovanih masnih naslaga na tretiranom delu tela, ali da to nikako nije metoda za rešavanje problema preterane gojaznosti. Svrha terapije je oblikovanje tela, a ne gubljenje kilograma!

Tretmani se ponavljaju minimum na 5-7 dana u trajanju od maksimalno 50 minuta sa ukupno 6 ponavljanja u jednom ciklusu, nakon čega se pravi pauza od 1 meseca.

U ovom paketu preporučujemo tretmane namenjene uklanjanju masnih naslaga i oblikovanju tela:

Ultrazvučna kavitacija u trajanju od 30 do 40 minuta (u zavisnosti od regije) za uklanjanje masnih naslaga .

Preso terapija u trajanju od 20 do 40 minuta; savetujemo preso terapiju neposredno pre tretmana kavitacije, jer se time oslobađaju limfni putevi i pripremaju da lako procesuiraju produkte ultrazvučne kavitacije.

Ukupno trajanje ovakvog tretmana je do 2 sata.

Tretman se preventivno ne radi osobama mlađim od 16 godina iz medicinskih razloga. U periodu od 16 do 18 godina, potrebna je pismena saglasnost roditelja.

Pre tretmana je neophodno da se informišete o kontraindikacijama. To možete učiniti ovde.

Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -