free amp templates
Mobirise

TERMO-KAPSULA

Termo - kapsula predstavlja anticelulit pakovanje sa pojačanim termalnim dejstvom. Sastoji se iz blagog umasiravanja anticelulit termo - kreme sa ruzmarinom i cimetom kao osnovnim sastojcima i dejstva termo - kapsule, odn. profesionalne električne kozmetičke saune.

Etarsko ulje ruzmarina razgradjuje celulit u svim slojevima, dok etarsko ulje cimeta pospešuje delovanje kreme i pruža dodatni produženi termo efekat.
Krema se jako dobro upija i prodire dubinski u kožu, utičući na umanjenje masnih naslaga i celulita. Nakon umasiravanja kreme, telo se uvija u streč foliju i tako upakovano ostavlja se da aktivni sastojci deluju 30-ak minuta u termo - kapsuli. Za to vreme moguće je osetiti srednje do jako peckanje i, obavezno, obimno znojenje.

termo kapsula pakovanje tela
Osobe sklone alergijama, posebno na polen ne smeju koristiti ovu kremu!!!
Rezultati su vidljivi već posle nekoliko tretamana, ali je preporuka da se za postizanje što boljih efekata uradi 10 - 12 tretmana, u zavisnosti od površine i stanja tretirane regije. Nakon završenog tretmana potrebno je napraviti pauzu od 20-ak dana.
   
S obzirom da formiranje celulita, kao i suvišnih masnih naslaga traje godinama, jasno je da je potrebno strpljenje uz redovnu i upornu primenu proizvoda, te da se efekat tretmana samo pri takvim uslovima može očekivati. Prilikom tretmana, istrajnost je veoma bitan činilac uspešnosti tretmana. Prekidi tretmana ili duga pauza između dva tretmana utiču na smanjenje učinka preparata i izostanak očekivanih rezultata.

Odlični rezultati se dobijaju u kombinaciji sa ultrazvučnom kavitacijom, elektrostimulacijom, vakuum terapijom i obaveznom limfnom drenažom.

Tokom terapije, kao i nakon njenog završetka, ostvareni rezultati moraju se održavati eliminisanjem potencijalnih uzročnika pojave neželjenih promena u strukturi kože. Uz pravilnu ishranu i unošenje veće količine tečnosti, ovakvim tretmanom mogu se znatno umanjiti celulit i masne naslage, odn. obim i izgled problematičnih delova tela.
Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -