best free website templates
Mobirise

Rezultati Guam pakovanja tela

Guam pakovanje

Rezultati su vidljivi već posle nekoliko tretamana, ali je preporuka da se za postizanje što boljih efekata uradi 5 do 6 (ili 10 - 12) tretmana, u zavisnosti od površine i stanja tretirane regije. Nakon završenog tretmana neophodno je napraviti pauzu od 20 dana.
S obzirom da formiranje celulita, kao i suvišnih masnih naslaga traje godinama, jasno je da je potrebno strpljenje uz redovnu i upornu primenu Guam kozmetičkih proizvoda, te da se efekat tretmana samo pri takvim uslovima može očekivati. Prilikom tretmana, istrajnost je veoma bitan činilac uspešnosti tretmana. 

Prekidi tretmana ili duga pauza između dva tretmana utiču na smanjenje učinka preparata i izostanak očekivanih rezultata.

Odlični rezultati se dobijaju u kombinaciji sa ultrazvučnom kavitacijom, elektrostimulacijom, vakuum terapijom i obaveznom limfnom drenažom.

Tokom terapije, kao i nakon njenog završetka, ostvareni rezultati moraju se održavati eliminisanjem potencijalnih uzročnika pojave neželjenih promena u strukturi kože. Uz pravilnu ishranu i unošenje veće količine tečnosti, ovakvim tretmanom mogu se znatno umanjiti celulit i masne naslage, odn. obim i izgled problematičnih delova tela.

Za postizanje što boljih rezultata savetujemo Vam kućnu upotrebu Guam preparata, kao što su kreme, gelovi i ulja. U konsultaciji sa terapeutom možete odabrati najbolju kombinaciju za Vaš problem.


* za više informacija i nabavku pomenutih preparata, molimo Vas da posetite web stranicu maloprodaje firme DO-ING d.o.o., zvaničnog distributera Guam kozmetike za Srbiju www.metropoliten.rs

Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -