online site builder
Mobirise

Pakovanje tela Ultracell Complex-om

Preparati protiv celulita - Ultracell Complex PRIMA kozmetika
Ultracell Complex Anti-Cellulite Peeling Cream predstavlja pripremu kože za profesionalni tretman. Omekšava kožu, stimuliše rad ćelija i otklanja izumrle ćelije sa površine kože što omogućava bolju apsorpciju, lakše prodiranje anticelulit proizvoda i postizanje optimalnih rezultata. Anticelulit piling se uvek radi jednom nedeljno.
Ultracell Complex Anti-Cellulite Thermo Gel formula sa silanolom koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Ši buter neguje, regeneriše kožu čineći je baršunasto mekom i lepom. Krema snažno zagreva tkivo i izaziva lokalno crvenilo. Nije pogodna za kožu sa izraženim venama i kapilarima.
Ultracell Complex Anti-Cellulite Cryo Gel podstiče eliminaciju viška tečnosti i toksina iz organizma, tonira kožu i umanjuje celilut ubrzavanjem cirkulacije i razlaganjem masnih naslaga, čineći kožu elastičnijom i zategnutijom. Posebno je pogodnan za kožu sa umereno izraženim venama i kapilarima.
Ultracell Complex Anti-Cellulite Serum sadrži povećanu koncentraciju specijalno odabranih aktivnih sastojaka za agresivniji anticelulit tretman i sprečavanje pojave novog celulita. Formula sa silanolom koji predstavlja jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih.

* proizvođač Prima kozmetike je firma PRIMA kozmetika d.o.o.; za više informacija o ovim proizvodima, molimo Vas da posetite web stranicu www.primakozmetika.com

Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -