Lady Epil pakovanje tela
Mobirise

PAKOVANJE TELA

raznim smesama algi

Pakovanje tela raznim smesama algi, gline i eteričnih ulja jedna je od najstarijih metoda brige o telu koja datira još iz doba Kleopatre.

Pakovanje tela obično podrazumeva anticelulit programe u kojima se koriste razni anticelulit preparati čije se dejstvo, najčešće, pospešuje dodatnim zagrevanjem, za razliku od anticelulit tretmana koji podrazumevaju aparaturne metode za borbu protiv celulita ili njihovu kombinaciju, kao i kombinaciju sa različitim anticelulit preparatima.

U Centru LADY EPIL možete birati između tri vrste pakovanja ili, u saradnji sa našim stručnim timom, napraviti program specijalno prilagođen Vašim potrebama!

pakovanje tela

1. Pakovanje u termo - kapsuli predstavlja anticelulit pakovanje sa pojačanim termalnim dejstvom (termo kapsula). Sastoji se iz blagog umasiravanja anticelulit termo - kreme sa ruzmarinom i cimetom kao osnovnim sastojcima i dejstva termo - kapsule, odn. električne kozmetičke saune.
Etarsko ulje ruzmarina razgradjuje celulit u svim slojevima, dok etarsko ulje cimeta pospešuje delovanje kreme i pruža dodatni produženi termo efekat.
Krema se jako dobro upija i prodire dubinski u kožu, utičući na umanjenje masnih naslaga i celulita. Nakon umasiravanja kreme, telo se uvija u streč foliju i tako upakovano ostavlja se da aktivni sastojci deluju 30-ak minuta u termo - kapsuli. Za to vreme moguće je osetiti srednje do jako peckanje i, obavezno, obimno znojenje.

Rezultati su vidljivi već posle nekoliko tretamana, ali je preporuka da se za postizanje što boljih efekata uradi 10 - 12 tretmana, u zavisnosti od površine i stanja tretirane regije i to sa razmakom od dan - dva. Nakon završenog tretmana potrebno je napraviti pauzu od 20-ak dana.
S obzirom da formiranje celulita, kao i suvišnih masnih naslaga traje godinama, jasno je da je potrebno strpljenje uz redovnu i upornu primenu proizvoda, te da se efekat tretmana samo pri takvim uslovima može očekivati. Prilikom tretmana, istrajnost je veoma bitan činilac uspešnosti tretmana. Prekidi tretmana ili duga pauza između dva tretmana utiču na smanjenje učinka preparata i izostanak očekivanih rezultata.

krema pakovanje tela

Osobe sklone alergijama, posebno na polen ne smeju koristiti ovu kremu!!! Pre tretmana je neophodno da se informišete i o ostalim kontraindikacijama metode. To možete učiniti ovde.

Mobirise

2. Guam pakovanje tela (.pdf) podrazumeva pakovanje Guam algama, odn. nanošenje Guam blata koje sadrži prirodni ekstrakt alge marine. Pre nanošenja blata, potrebno je uraditi piling tela kako bi sastojci blata prodrli lakše i dublje u potkožno tkivo i time dali bolje rezultate. Ako je koža osetljiva, piling ne treba raditi svaki put.

Nakon mešanja, toplo Guam blato se umasira u srednjem sloju direktno na kožu, umota u foliju i ostavlja da deluje 45 minuta. Da bi se njegovo dejstvo pojačalo, telo može dodatno da se upakuje u električnu kozmetičku saunu.

Lekoviti sastojci prodiru 2 do 3 cm ispod kože i šire se kroz potkožno tkivo. Dejstvo blata stvara osećaj topline koji je praćen prijatnim aktivnim peckanjem. Za osetljivu kožu se umesto toplog nanosi hladno blato. Nakon tretmana blato se ručno uklanja toplom vodom, a sastojci blata nastavljaju da deluju i do 10 sati nakon tretmana. Za postizanje što boljih rezultata, posle blata se nanosi Guam topli gel od algi protiv celulita. Ako je koža osetljiva, nanosi se hladni gel.

Pakovanje se može koristiti za celo telo, a posebno za stomak, butine i zadnjicu.

Visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja ciljano utiču na:

pakovanje tela
  • smanjenje celulita,  
  • zadržavanje vode u organizmu,
  • redukciju masnih jastučića
Rezultati su vidljivi već posle nekoliko tretamana, ali je preporuka da se za postizanje što boljih efekata uradi 5 do 6 (ili 10 - 12) tretmana, u zavisnosti od površine i stanja tretirane regije i to sa razmakom od dan - dva. Nakon završenog tretmana neophodno je napraviti pauzu od 20 dana.

Odlični rezultati se dobijaju u kombinaciji sa ultrazvučnom kavitacijom, elektrostimulacijom, vakuum terapijom i obaveznom limfnom drenažom. Uz pravilnu ishranu i unošenje veće količine tečnosti, ovakvim tretmanom mogu se znatno umanjiti celulit i masne naslage, odn. obim i izgled problematičnih delova tela.

Ova terapija se ne preporučuje osobama koje boluju od akutnih bolesti praćenih visokim temperaturama, teškim srčanim bolesnicima i osobama s visokim krvnim pritiskom.

Osobama sa proširenim venama i izraženim kapilarima izričito se preporučuje upotreba hladnog blata, u kombinaciji sa hladnim gelom, koje intenzivno hladi površinu kože.

pakovanje tela prima

3. Pakovanje tela proizvodima PRIMA kozmetike podrazumeva anticelulit pakovanje Ultracell Complex preparatima.
Jedan termin ovog anticelulit tretmana podrazumeva:

  • vakuum masažu ili elektrostimulaciju mišića (30min.)
  • anticelulit pakovanje gelom sa dodatkom seruma (30 min.)
  • limfnu drenažu (30 min.)

Svaki tretman traje ukupno 90 minuta kombinacijom navedenih programa.
Tretmani se mogu raditi na 2, odnosno 3 dana. Anticelulit piling se uvek radi jednom nedeljno i uključen je u osnovnu cenu tretmana.
Preporuka je da se uradi 10 tretmana u kontinuitetu.
Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -