create your own web page
Mobirise

Green VACaVite
Iskra Medical

Green VACaVite Iskra Medical je aparat koji u sebi sadrži dva aparata Green CaVite i Green VAC. Aparat kombinuje četiri terapeutske metode: kavitaciju, kavitaciju s vakuumom, vakuum masažu i mikrodermoabraziju (u kombinaciji sa Green Vac Diamond setom).

Metode su neinvazivne i bezbolne.

Sonda aparata za kavitaciju Green CaVite emituje talase na frekvenci od 28 - 32 kHz. Ultrazvuk prodire do tačno određene dubine tkiva i deluje samo na masne ćelije, što osigurava selektivnost metode. Površina kože, krvni sudovi, nervi i mišići pri tome ostaju netaknuti.

FLASH prestige

Ćelijska membrana masnih ćelija pod uticajem ultrazvučnih talasa puca, a masnoća iz njih se u obliku triglicerida izliva u međućelijski prostor gde se pod uticajem enzima razgrađuje do glicerola i viših masnih kiselina. Oslobođeni glicerol koji je rastvorljiv u vodi preko limfnog sistema ulazi u metabolitičke procese za dobijanje energije, a nerastvorne više masne kiseline putuju u jetru, gde se razgrađuju kao svaka druga masna kiselina uneta hranom.

Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana, dok daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih ćelija na tretiranom delu tela, a time i obim.

Nadogradnja kavitacije s vakuumom nudi brojne prednosti. Vakuum stvara kožni nabor koji se utisne u aplikator što znatno povećava selektivnost i efikasnost terapije. Ultrazvuk deluje samo u kožnom naboru, a pritisak na tkivo je nadgledan i konstantan.

  Vakuum terapija predstavlja radijalnu endodermnu terapiju (RDT) zasnovanu na vakuumu. Green VAC komponenta stvara vakuum koji preko aplikatora stvara kružni kožni nabor u kom se povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Time se ubrzava cirkulacija, dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima se znatno poboljšava, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou (u tretiranoj regiji).

Dokazano je da su smetnje cirkulacije krvi i limfe glavni uzrok neželjenih promena kože i potkožnog tkiva gde se gomilaju štetne materije koje nastaju u procesu metabolizma. Vezivno tkivo se prekomerno uvećava, a posledica je tzv. pomorandžina kora ili celulit.

Brošura


* uvoznik i distributer Iskra Medical kozmetičkih aparata je firma MC-Latra d.o.o.; za više informacija o proizvodima, molimo Vas da posetite web stranice www.mc-latra.rs i www.iskramedical.si

Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -