portfolio website templates
Mobirise

Green Press 8 Iskra Medical

Green Press 8 Iskra Medical je aparat za medicinsku i kozmetičku limfnu drenažu sa 8 x 2 kanala. Odličan je za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu, celulit i pojava proširenih vena.

Green-press-8-terapija

U kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama (ultrazvuk, kreme, pakovanja, radiotalasna terapija) daje odlične rezultate.

Napravljen je po principima ručne limfne drenaže. Pomoću manžetna s izabranim programom koji imitira rad ruku, pravilno fiziološki drenira noge, zadnjicu i stomak. Na taj način znatno se poboljšava prokrvljenost tkiva, eliminišu štetni metaboliti i znatno umanjuje količina međućelijske tečnosti. Pritisak u komorama manžetna određujemo sami što znači ga možemo neprestano kontrolisati.


* uvoznik i distributer Iskra Medical kozmetičkih aparata je firma MC-Latra d.o.o.; za više informacija o proizvodima, molimo Vas da posetite web stranice www.mc-latra.rs i www.iskramedical.si

Adresa
Cara Dušana 70 / stan br. 1 / u prizemlju

11000, Beograd
Srbija

Kontakt 

Email: ladyepil@gmail.com
064-1768-009
011-2183-473, 011-2188-261
Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 13 do 20h
subotom: od 9 do 17h
nedeljom: -